HYDRA 24+ ESSENCE

Valkoisia ruiskaunokin terälehtiä sisältävä raikas 24-tunnin hoitoneste joka täyteläistää, silottaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Käyttö aamulla ennen päivävoidetta tasoittamaan ihoa tai silmäkompressina vähentämään turvotusta silmänympärysiholla. Soveltuu myös käytettäväksi primerina lisäämään seuraavan hoitotuotteen tehoa tai meikinpohjustustuotteena. Hydra 24+ Essence sisältää Hydro Defense uutteen jonka pääraaka-aineet, punainen leväuute sekä vesimeloni ja viikuna kosteuttavat ja suojaavat ulkoisilta haittatekijöiltä. Lisäksi tuotteen sisältämä kreatiini ja C-vitamiini lisäävät solujen elinvoimaa ja ennaltaehkäisevät ikääntymiseltä.

Pakkauskoko 100 ml.

Supreme Jeunesse Levres

Ihastuttava huulia täyteläistävä ja hoitava tuote. Kapseloidut hyaluronihapot kosteuttavat ja tasoittavat huulten ihoa ja sinapinsiemenuute parantaa mikroverenkiertoa saaden huulille kauniin ruusunpunaisen värin. Voidaan käyttää huulipunan päälle tai alle. Carciniini sekä Magnolian ja Orkidean uutteet suojaavat tehokkaasti ulkoisilta haittatekijöiltä ja tekevät huulista nuorekkaan kauniit.

Pakkauskoko 3 gr.

Supreme Jeunesse Essence

Kukkanektariuute iholle

Supreme Jeunesse Essence on kuin ihon ja hoitotuotteen välinen rakkaustarina! Harmoninen yhdistelmä tiedettä ja luontoa sisältää viisi arvokasta kukkauutetta, C-vitamiinipitoiset Orkidea ja Magnolia, happiaineenvaihduntaa parantava Krassi, stimuloiva Kiinanruusu ja pehmittävä lumpeenkukkavesi huolehtivat ihosi hyvinvoinnista jokainen omalla erityisellä vaikutuksellaan. Tämä nesteen keveyden ja seerumin tehokkuuden yhdistävä hoitoneste imeytyy ihoon hetkessä valmistellen sitä muille hoitotuotteille ja jättäen ihanan pehmoisan tunteen.