Payot – Tuotekehitys

Payot tuotekehitys

”Teknologia ja luotettavuus”

Turvallisuus ja miellyttävyys ovat avaintekijöitä Payot hoidoissa. Tästä syystä laboratoriomme tutkii tarkasti jokaisen tuotteen. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Payot on täydellinen kauneudenhoitosarja, josta löytyy oikein kohdistettu hoitomuoto kaikille ihon erikoistarpeille. Kattava sarja sisältää 15 linjaa kasvoille ja vartalolle.
Jokaiselle linjalle löytyy oma Payot-hoito ammattilaisille hoitolakäyttöön: Kasvohoitoihin kuuluvat ammattikäyttöön tarkoitettu mikrokuorinta tulivuoren laavakivijauheesta, erikoisnaamiot sekä tohtori Payot:n 42-liikkeen hieronta, joka on sekoitus muun muassa Jacquet-painallusta sekä shiatsua.
Vartalohoidoissa Payot käyttää ylellisiä tuotteita, jotka sisältävät mm. puolijalokivistä saatavaa mineraalipitoista uutetta. Näillä aktiiviaineilla ja hoidoilla aikaansaadaan kehon hyvinvointia ja energiaa. Vartalohoitoja on laaja määrä: manuaalisia (hierontoja), puhdistavia (vartalokuorintoja), lämpöhoitoja (vartalokääreitä) sekä paikallisia hoitoja (selkähoito, kevyet jalat-hoito, selluliittihoito jne.).

Payot:lla on yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa ja tuotteita on tarjolla yli 60 maassa ja noin 7000 myyntipisteessä. Suomessa Payot-tuotteita myyvät sarjan tuotteisiin ja hoitoihin koulutetut kauneushoitolat.

12

Payot

Tutustu PAYOT laboratorioiden historiaan. Payot on vuodesta 1913 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön.Vastaa