Payot – Tänään

Payot tänään

”Matkalla kohti täydellistä kauneutta”

Vielä tänä päivänä, 80 vuoden kokemuksen voimalla, Payot laboratoriot seuraavat Tohtori Payot:n ammattitaidon, asiantuntemuksen ja anteliaisuuden jalanjälkiä ylläpitäen jatkuvasti halua tuottaa naisille mielihyvää ja kauneutta.Vuonna 2003 Payot avasi 1200m2 Espace Payot-Spa:n Pariisin sydämeen. Kylpylässä on lukuisia ylellisiä hoitohuoneita, joissa annetaan vesi- ja mineraalitekniikoihin perustuvia hoitoja.

Asiakkaita on palvelemassa ammattitaitoinen henkilökunta ja palvelutaso kylpylässä vastaa maailman parhaita hotelleja. Espace Payot on maaginen paikka, joka on täysin omistettu hyvinvoinnille ja kauneudelle. Astuessasi sisään yllätyt välittömästä rauhan ja harmonian tunteesta. Valot, musiikki, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Ilmapiiri vaihtuu illan tai päivän ajankohdan mukaan ja sama tapahtuu myös taustamusiikille.

Payot

Tutustu PAYOT laboratorioiden historiaan. Payot on vuodesta 1913 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön.

Vastaa