Payot – Historia

Historia

”Kauan aikaa hoidin vain vartaloani kunnes ymmärsin, että minun tulee huolehtia myös sielustani”
Nadia Payot syntyi 1887 Odessassa, Mustan meren rannalla ja hän oli yksi aikakautensa harvoja naislääkäreitä.Hän omisti lääkärinoppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen. Hän keskittyi ”joie de vivre” eli elämäniloon ja syvähengitykseen ylläpitääkseen kehon ja mielen tasapainon.

Vuonna 1917 Nadia Payot tapasi tähtitanssija ballerina Anna Pavlovan. Tohtori oli vaikuttunut Anna Pavlovan näkyvästä kasvojen ja vartalon kunnon erosta. Vartalo oli erinomaisessa kunnossa, kun taas kasvot paljastivat hänen ikänsä (38 vuotta) ja syvän väsymyksen. Ihokudosten ylläpitämisen lisäksi Tohtori Payot ymmärsi lihaskunnon tärkeyden, joka johti nopeasti, ei pelkästään ihonhoitotuotteiden, vaan myös kasvojumpan kehittämiseen ja kotihoitotuotteiden luomiseen.
Vuonna 1930 Tohtori Payot avasi kauneushoitolan 10, rue Castiglionella Pariisin I korttelissa, Place Vendômen ja Concorden välissä: kolmessa kerroksessa, kreivitär Virginia de Castiglionen entisessä kodissa. Castiglionen kauneushoitolassa asiakkaille tarjottiin tuotteita hienostuneissa purkeissa tai violeteissa (spiritualisuuden väri) naisen vartalon muotoja muistuttavissa pulloissa.

12

Payot

Tutustu PAYOT laboratorioiden historiaan. Payot on vuodesta 1913 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön.Vastaa