Payot – Filosofia

Payot filosofia

”Filosofia: Asiantuntijuus”

Payot:n arvot, hoito-ja hyvinvointifilosofia ovat säilyneet muuttumattomina vuodesta 1927 asti; Liike on paras anti-ageing hoito; Tanssimaailman inspiroimana Tohtori Payot kehitti 42-liikkeen kasvonhierontatekniikan ja kasvojumpan.

Hoitomääräyksiin perustuva diagnosi: aivan kuten fysioterapeutit kirjoittavat asiakkaalle hoito-ohjelman käynnin päätteeksi, Payot hoito-ohjelma perustuu tarkkoihin ihoanalyyseihin ja tekijöihin, joihin vaikuttaa elämäntapamme. Ohjelman avulla arvioidaan ihon nykyinen kunto ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma terveen ja kauniin ihon palauttamiseksi.

Luonto innoittajana: yrtit, kasvit ja mineraalit toimivat tukipilareina Tohtori Payot:n laboratorioiden tutkimuksissa ja aktiivina ainesosasina tuotteissa.

Payot laboratorioiden palveluksessa työskentelee moniosaajien joukko mm. kemistejä, biologeja, iholääkäreitä ja fysioterapeutteja. Vahva ammattiosaaminen mahdollistaa tuotteidemme erittäin korkean laadun ja hoitotehon.

12

Payot

Tutustu PAYOT laboratorioiden historiaan. Payot on vuodesta 1913 tähän päivään saakka yhdistänyt innovatiivisen tuotekehittelyn Tohtori Nadia Payot:n jättämään perintöön.Vastaa