Ihonhoito – Perform Lift

Perform Lift
– Kohottaa ja muokkaa veltostuneita kasvonpiirteitä
– Tasoittaa juonteita ja ryppyjä
– Kiinteyttää ja ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ihossa
– Vaikuttaa kaikkiin ihon ikääntymisen mekanismeihin

Jälleenmyyjät

Etsi helposti sinua lähimmät Payout jälleenmyyjäsi.

Mene

perform-lift-jour

Perform Lift Jour

Kohottaa, napakoittaa ja kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa. Tekee ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman. Kasvonpiirteet silottuvat ja tulevat selkeämmin esiin.Kohottava vaikutus näkyy jo ensimmäisestä levityskerrasta: tasoittaa näkyvästi syviä juonteita, auttaa ihoa säilyttämään kiinteyden ja elastisuutensa sekä uudelleenmuotoilee kasvojen ovaalia.

Pakkauskoko 50ml

perform-lift-intense

Perform Lift Intense

Kiinteyttävän ja kohottavan vaikutuksen lisäksi Perform Lift Intense syväkorjaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Peptideillä rikastettu koostumus auttaa korjaamaan kudosten elastisuutta ja näin ollen muokkaa kasvoja uudelleen. Saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja kimmoisalta.

Pakkauskoko 50ml

perform-lift-nuit

Perform Sculpt Nuit

Kohottavan ja kiinteyttävän ominaisuutensa lisäksi Perform Sculpt Nuit auttaa kasvoja palauttamaan ja säilyttämään napakat ja tasapainoiset kasvonpiirteet. Koostumuksen liposculpting-aktiiviaineet elvyttävät ihoa ja estävät sen veltostumista saaden kasvot näyttämään kevyemmiltä, poskipäät korkeammilta ja koko kasvojen ovaalin kauniimmalta.

Pakkauskoko 50ml

 

perform-lift-regard

Perform Lift Regard

Perform Lift Regard vaikuttaa koko silmänympärysalueella. Sen erityinen koostumus hoitaa silmänympärysihon velttoutta (silmäpussit), juonteita(harakanvarpaat) ja tummuutta ja turvotusta.

Pakkauskoko 15ml

perform-sculpt-roll-on

Perform Sculpt Roll-On

Todellinen ase hauraan kaulan ja dekolteen ihon veltostumista vastaan. Sen geelimäinen koostumus sisältää runsaasti kiristäviä ja napakoittavia peptidejä ja kaurauutetta. Perform Sculpt Roll-on on varustettu erityisellä hierontakärjellä (roll- on pää) joka stimuloi ja tukee lihaksia.

Pakkauskoko 40ml

perform-lift-patch-yeux

Perform Lift Patch Yeux

Naamiolaput kohottavat, tasoittavat juonteita, ja eliminoivat väsymyksen merkkejä silmänympärysiholta hetkessä. Iho silottuu ja täyteläistyy välittömästi, turvotus ja tummuus häivyttyvät. 10 minuuttia riittää palauttamaan silmänympärysihon nuorekkuuden ja heleyden.

Pakkauskoko 10 * 1.5 ml

 

perform-sculpt-masque

Perform Sculpt Masque

Perform Sculpt Masque tasoittaa ja kiinteyttää ihoa 10 minuutissa. Koostumus sisältää runsaasti kiristäviä peptiidejä ja liposculpting-aktiiviaineita jotka kiinteyttävät nopeasti kasvonpiirteet ja auttavat palauttamaan harmonian ja volyymit kasvoille. Naamion muotoileva koostumus antaa iholle tukea ja miellyttävän tunteen.

Pakkauskoko 50ml

Ihonhoito

Hoitotuotteet jotka toimivat täydessä harmoniassa ihon tarpeiden mukaan.

Takaisin Tuotteet / Ihonhoito / Perform Lift

Vastaa